about

Al
“e kom s’e kom” është bllog i muzikës kualitative dhe eksperimentale prej gjithandej bote. Muzikën që e kemi e ndajmë me të tjerët dhe si shpërblim, prej të tjerëve e marrim muzikën që s’e kemi pasë deri tash. Në fund të ditës, gjithkush fiton dicka!

Eng
“e kom s’e kom” is a music blog where we share good quality and experimental music from across the globe. We share what we have with the others and in return, we get what we didn’t have. Overall, everyone gets something!

Advertisements